KWEKERIJ

JARENLANGE ERVARING EN EIGEN VEREDELING WAAR JE VAN OP AAN KUNT!

Fidafleur BV is in 1992 opgericht en heeft zich sinds enkele jaren volledig toegewijd aan het kweken en veredelen van Lewisia.

De gebroeders Van Heijningen zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op deze moderne kwekerij. Vermeerdering en veredeling van Lewisia is hun core business en ze zijn door hun specialisatie en kennis van Lewisia uitgegroeid tot marktleider.

In ons kassencomplex hebben wij de beschikking over de meest geavanceerde apparatuur om deze plant te kweken.

Onze kwekerij besteedt bijzonder veel aandacht aan het milieu en zodra het mogelijk is maken wij gebruik van natuurlijke vijanden en biologische middelen.
We zijn lid van MPS en zijn MPS-A gekwalificeerd. Dit is de hoogst haalbare kwalificatie voor milieuvriendelijke bedrijven. En daar zijn we trots op.

Door jarenlange ervaring in veredeling is het ras Lewisia Mountain Dreams ontwikkeld. Dit ras beschikt over uitmuntende planteigenschappen:

  • Uniforme groeikwaliteit
  • Aantrekkelijke kleurschakeringen
  • De bijzondere plantspecifieke eigenschappen zijn versterkt.

Zo zijn er geen vaste planten te vinden die een langere bloeiperiode kennen dan Lewisia. Met een bloeitijd vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot in het verre najaar, is Lewisia Mountain Dreams een aanrader voor iedere tuin of balkon. Het minimale onderhoud en de lange houdbaarheid zullen de consument verbazen. Iedere verkoper zal aangenaam verrast zijn door de minimale uitval in de winkel en de altijd kleurige uitstraling. Het onderhoud in de winkel maar ook in de tuin is minimaal.

Voor meer informatie over Fidafleur of Lewisia Mountain Dreams neem je contact op met FidaFleur op telefoonnummer 0418-643076.

In ons kassencomplex worden de Lewisia's met zorg gekweekt.

Zelfs in knop al prachtig om te zien!

Onze medewerkers zijn aan de slag om de mooiste planten te selecteren.

Ook de witte bloemen zijn een lust voor het oog!