OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE TEELT?

Sinds de introductie een aantal jaren geleden begint het succes van Lewisia Mountain Dreams serieuze vormen aan te nemen! Lewisia Mountain Dreams is een bijzondere plant die veredeld en geteeld wordt door de gebroeders van Heijningen van Fidafleur BV. Na jarenlang ervaring opbouwen in de teelt, het verbeteren van de kwaliteit en het zoeken en vinden van constante afzetmarkten kunnen we nu doorpakken. Nu is de kans om zelf ook Lewisia Mountain Dreams te kweken!

WEINIG INVESTEREN EN MILIEUVRIENDELIJK TELEN

Lewisia Mountain Dreams is een zeer succesvolle teelt. Lewisia Mountain Dreams is een koude teelt, zelfs vorst is geen probleem. Daardoor kost de teelt weinig tot geen energie. Ook is het een arbeidsextensieve teelt die het milieu minimaal belast. Allemaal zaken waar u als kweker uw voordeel mee kunt doen.

TEELTCYCLUS EN VERKOOP

Alle ins- en outs van de teelt kunnen wij u vertellen. Belangrijk om te weten is dat Lewisia Mountain Dreams tussen week 10 en week 14 moet worden gezaaid. Van week 26 tot 31 worden ze opgepot en het jaar erna in april kunt u de u de planten afleveren.

Inmiddels kunnen we stellen dat we al een grote schare trouwe fans onder de inkopers hebben opgebouwd. Dit is het resultaat van jarenlange investeringen in onze eigen afzet door o.a. te werken met een professionele verkoper en te investeren in onze marketing richting inkopers en consumenten. Maar daarnaast spreekt de betrouwbaarheid van Lewisia Mountain Dreams zowel in de teelt als in de winkel een grote rol. Weinig tot geen uitval en de geringe mate van verzorging hebben hiervoor gezorgd.

We kunnen dan ook wel met recht spreken van een bijzondere aanvulling in het aanbod vaste planten.

DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheid om Lewisia Mountain Dreams door andere kwekers te laten telen is de volgende stap in ons proces. Dat kan op twee manieren:

  1. Je kunt het zaad kopen, zaad wordt exclusief verkocht door Evanthia.
  2. Je koopt jonge planten. Deze worden geleverd in trays met 160 planten.

Om meer te weten te komen over deze bijzondere en goed renderende teelt kun je contact opnemen met Fidafleur BV via telefoonnummer +31418 643076. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden om ook bij jou deze teelt tot een succes te maken. Via Evanthia kun je meer informatie over het inkopen van zaad verkrijgen. 

OP EEN RIJTJE:

  • Profiteren van een succesvolle en zeer rendabele teelt
  • Koude teelt: weinig tot geen energie en arbeidsextensief
  • Groeiende schare fans onder de inkopers en consumenten
  • Vele marketing- en verkoopinvesteringen reeds gedaan

Al overtuigd? Kijk anders even naar onze bedrijfsfilm: zo kan ook jouw bedrijf eruit zien!